บันทึกความร่วมมือทางวิชาการในการตรวจสอบการลอกเลียนงานวรรณกรรม ทั้งสองฝ่ายจึงได้ตกลงทำบันทึกข้อตกลงฉบับนี้ขึ้น โดยมีวัตถุประสงค์ คือ

1) เพื่อสร้างเครือข่ายระหว่างจุฬาฯ กับสถาบันการศึกษา หรือหน่วยงานต่าง ๆ ที่เป็นหน่วยงานของภาครัฐและรัฐวิสาหกิจ ในการตรวจสอบและป้องกันการลอกเลียนงานวรรณกรรม

2) เพื่อเป็นการป้องปรามมิให้มีการกระทำอันเป็นการลอกเลียนงานวรรณกรรมของบุคคลอื่น

2 thoughts on “บันทึกข้อตกลงความร่วมมือ ระหว่างจุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย กับมหาวิทยาลัยนวมินทราธิราช ลงนามวันที่ 5 ตุลาคม 2565

1. Your post is positively fantastic! I desire to share my appreciation for providing such helpful content with readers. Your ever contributions consistently bring interesting and uplifting perspectives. Kindly inspiring us with your amazing wisdom!

2. So excited to share my thoughts here! 🌟 This content is astonishingly innovative, combining creativity with insight in a way that’s both engaging and enlightening. Every detail seems meticulously crafted, exhibiting a deep grasp and passion for the subject. It’s uncommon to find such a perfect blend of information and entertainment! Major applause to everyone involved in creating this masterpiece. Your hard work and dedication are truly remarkable, and it’s an absolute joy to witness. Looking forward to seeing more of this amazing work in the future! Keep inspiring us all! 🚀👏💫 #Inspired #CreativityAtItsBest